Over van Otten

Familiebedrijf Van Otten

Broodspecialist, Patissier en Chocolatier

In 1928 begon Jans van Otten aan de Zuiderstraat in Enter een bakkerij. Deze is van vader op zoon overgegaan. Eerst in 1960 door Bennie en Marietje van Otten en in 1990 door hun zoon Eric van Otten en zijn vrouw Irma. Naast Broodspecialist is Van Otten inmiddels ook een Pattisier en Chocolatier en zijn er naast de winkel in Enter filialen geopend in Rijssen, Wierden en Almelo.

Beste product

Iedere klant van Patissier en Broodspecialist van Otten kan rekenen op kwaliteit. Elk product wordt tijdens het hele proces gecontroleerd op smaak, versheid, kwaliteit en temperatuur. Die eisen werden gesteld aan het HACCP-certificaat (goedkeuring van het Ministerie van Volksgezondheid en Welzijn), dat onze bakkerij in 1998 als een van de eersten behaalde. Dit ‘Hazard Control of Critical Point’-certificaat garandeert dat de producten van Van Otten volgens de strengste (Europese) kwaliteitseisen zijn gemaakt.

In 2009 kreeg Van Otten meerdere sterren: twee voor de winkels in Enter, Rijssen en Almelo en een in Wierden. Van Otten kan zich dus met recht een twee-sterren bedrijf noemen.

Pure producten

We noemen de bonbons puur, hoewel ze ook in melkchocola zijn gemaakt. De puurheid van Pure Amazings zit ‘m namelijk in de echte smaken, in écht Fairtraide, in échte natuurproducten, handgemaakt en zonder kunstmatige toevoegingen en van constant bewaakte kwaliteit.

Pure verbazing

Het oog wil ook wat. De Pure Amazings bonbons zijn daarom niet alleen lekker, maar zien er ook speciaal uit. Het zijn kunstwerkjes! De vorm is uniek, de smaak is echt. De bonbons worden verpakt in een prachtige doos.

Proeven is weten!

Deze nieuwste bonbons zorgen bij onze klanten voor Pure Verbazing. Vandaar de naam: Pure Amazings!