De Chocolaterie

​Onze chocolaterie

Kunstwerkjes

Unieke vorm, pure smaak

Sinds 2018 stort Van Otten zich ook weer volop op de chocolaterie. De Pure Amazings Bonbons zijn onze nieuwste creatie. Daar heeft een team van 3 chocolatiers een paar maanden aan gewerkt. Het idee van de kegelvorm was de eerste creatie. Daarna kwam de smaak van de bonbons aan de beurt. Testen, bijstellen, proeven, nog eens finetunen, laten beoordelen – net zo lang tot het tip top in orde was en iedereen wist: dit is puur en amazing.

Onze Patissiers maken telkens weer kunstwerkjes met chocolade, een prachtproduct. Op sublieme wijze zijn de smaken van fruit, noten en cacao verwerkt in deze verbazingwekkend lekkere, eerlijke en heerlijke bonbons.
Wij maken de Pure Amazing bonbons altijd van verse producten, van constante kwaliteit.

Kunstwerkjes

Het oog wil ook wat. De Pure Amazings bonbons zijn daarom niet alleen lekker, maar zien er ook speciaal uit. De vorm is uniek, de smaak is echt. De bonbons worden verpakt in een prachtige doos.

Zuiver

We noemen de bonbons puur, hoewel ze ook in melkchocola zijn gemaakt. De puurheid van Pure Amazings zit ‘m namelijk in de echte smaken, in écht Fairtraide, in échte natuurproducten, handgemaakt en zonder kunstmatige toevoegingen en van constant bewaakte kwaliteit.

Verbazend

Proeven is weten! Deze nieuwste bonbons zorgen bij onze klanten voor Pure Verbazing. Vandaar de naam:
Pure Amazings!